T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Balıkesir Ağız ve Diş Hastanesi

Merkezimizden Duyurular

Güncelleme Tarihi: 26/07/2019

Merkezimiz Çalışanlarından Hakan KOÇ ameliyat olmuştur. Kendisine geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

Merkezimiz Çalışanlarından Merve ÖZKAYA'nın babası vefat etmiştir. Babasına Allah'tan rahmet, kendisine başsağlığı dileriz.

Merkezimiz Çalışanlarından Gülsüm CENGİZ'in babası vefat etmiştir. Babasına Allah'tan rahmet, kendisine başsağlığı dileriz.

Merkezimiz Çalışanlarından Dilek ÖZDEMİR'in annesi vefat etmiştir. Annesine Allah'tan rahmet, kendisine başsağlığı dileriz.

Merkezimiz Çalışanlarından Elif ERTÜRK'ün babası vefat etmiştir. Babasına Allah'tan rahmet, kendisine başsağlığı dileriz.

Merkezimiz çalışanlarından Ayşegül EMİR' in kızı Elif  bebek Dünyaya Merhaba demiştir. Kendisini tebrik eder, sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz.

Merkezimiz hekimlerinden Tuğba ULU TUZAN 'ın kızı Zehra BETÜL  bebek Dünyaya Merhaba demiştir. Kendisini tebrik eder, sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz.

Merkezimiz hekimlerinden Zeliha KARACA KORUCU'nun kızı Miray  bebek Dünyaya Merhaba demiştir. Kendisini tebrik eder, sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz.

Merkezimiz çalışanlarından Özlem KARAN' ın Oğlu İbrahim EFE  bebek Dünyaya Merhaba demiştir. Kendisini tebrik eder, sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz.